Kylling- og tortillasnacks

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Hot kyllingkjøttdeig og tortillachips gratinert i ovnen er suksess! Server som en appetittvekker eller sammen med salat som en egen rett.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss nøytral olje
  • 0,5 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • ca. 3 dl salsa
  • 1 pose tortillachips
  • 3 dl revet cheddar ost

Slik gjør du

1. Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.

2. Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen.

3. Dryss revet ost på toppen. Gratiner i ovn ved 225 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.

Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid.