Kylling- og tortillasnacks
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Hot kyllingkjøttdeig og tortillachips gratinert i ovnen er suksess! Server som en appetittvekker eller sammen med salat som en egen rett.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g kyllingkjøttdeig -
1 ss nøytral olje -
0,5 stk. løk -
1 stk. rød paprika -
ca.
3 dl salsa -
1 pose tortillachips -
3 dl revet cheddar ost
Slik gjør du
1. Fres kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.
2. Legg tortillachips i en ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen.
3. Dryss revet ost på toppen. Gratiner i ovn ved 225 °C i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.
Server som appetittvekker eller med salat til et eget måltid.