Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Cheeseburger med tomat og burgerdressing

Cheeseburger med hamburgerdressing

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 30 g cheddar ost
  • 1 stk. tomat
  • 4 blader crispisalat
  • 2 stk. hamburgerbrød

Syltet rødløk:

  • 2 stk. rødløk i skiver
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,25 ts hel pepper

Hamburgerdressing:

  • 2 ss majones
  • 1 ts ketchup
  • 1 ts sennep
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 0,5 ts worchestershiresaus
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Cheeseburger på grillen er en favoritt hos både små og store. Toppet med hjemmelaget hamburgerdressing, salat, tomat og syltet rødløk. Enkelt og godt! 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 30 g cheddar ost
  • 1 stk. tomat
  • 4 blader crispisalat
  • 2 stk. hamburgerbrød

Syltet rødløk:

  • 2 stk. rødløk i skiver
  • 1,5 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 0,25 ts hel pepper

Hamburgerdressing:

  • 2 ss majones
  • 1 ts ketchup
  • 1 ts sennep
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 0,5 ts worchestershiresaus
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

Tilbehør som syltet rødløk og hamburgerdressing kan med fordel preppes i forkant, og gjerne i en stor porsjon, så har du tilbehøret klart til flere grillmiddager fremover. 

Grillprepp burger

trinn du kan merke av

Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.

Sett sammen burger'n ved å smøre hamburgerdressing på bunnen av brødet, og legg på salat, tomat, cheeseburger og syltet rødløk. Topp til slutt med enda mer dressing!

Cheeseburger med tomat og burgerdressing

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 22.07.2024 19:47:04