Biffsandwich med mangosaus
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Saftig biff i skiver og en syrligsøt mangosaus med chili er nydelig fyll i denne saftige, tøffe sandwichen. Dette er en sandwich du virkelig kan imponere med!
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. ciabattabrød -
1 stk. biff av mørbrad -
0,5 ts salt -
0,5 ts pepper -
2 ss margarin eller olje til steking
Mangosaus:
-
0,5 stk. mango -
1 ss sitronsaft -
1 ts sukker -
1 ss finhakket rød chili
Til servering:
-
1 stk. avokado -
1 stk. hjertesalat -
0,5 stk. rød chili
Slik gjør du
- Stek ciabattabrødene i ovn som beskrevet på pakken.
- Krydre biffkjøttet med salt og pepper. Varm en stekepanne med olje eller margarin og stek kjøttet i 2-3 minutter til kjøttsaften pipler ut på oversiden. Snu biffen og stek videre til det pipler på den andre siden. Biffen er nå medium stekt.
- Legg biffen over på en skjærefjøl og la den hvile noen minutter.
- Del mangoen i to og skjær ut steinen. Fjern skallet og del fruktkjøttet i biter. Ha bitene i en foodprosessor og kjør den glatt. Tilsett sitronsaft og finhakket chili og smak til med litt sukker og kvernet pepper.
- Del ciabattabrødene i to og legg på salatblader. Del avokadoen i to og ta ut steinen. Fjern skallet og skjær avokadoen i skiver. Fordel skivene på salatbladene.
- Skjær biffen i skiver og legg dem oppå. Topp med mangosaus, pynt med skiver av chili og legg på resten av brødet. Server med en gang.