Rødvinsmarinade til helgrilling av lam Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Enkel Tid Over 60 min Skal du helgrille lam kan du bruke denne marinaden. Lag marinaden i litt god tid så smaksstoffene får tid til å trekke ut og blande seg med hverandre. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 5 dl soyaolje 1⁄2 flaske rødvin 11⁄2 l vann 2 ss malt pepper 2 ss paprikapulver 2 ss tørket rosmarin 150 g salt Slik gjør du Slik gjør du: Bland sammen alle ingrediensene og la gjerne marinaden trekke smak en time før den skal pensles på. Pensle lammet med marinaden før du griller det og hvert 5. minutt under grillingen. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.