Ingredienser

  • 5 dl soyaolje
  • 0,5 flaske rødvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss paprikapulver
  • 2 ss tørket rosmarin
  • 150 g salt
Del

Rødvinsmarinade til helgrilling av lam

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skal du helgrille lam kan du bruke denne marinaden. Lag marinaden i litt god tid så smaksstoffene får tid til å trekke ut og blande seg med hverandre.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 5 dl soyaolje
  • 0,5 flaske rødvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss paprikapulver
  • 2 ss tørket rosmarin
  • 150 g salt

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og la gjerne marinaden trekke smak en time før den skal pensles på.
  2. Pensle lammet med marinaden før du griller det og hvert 5. minutt under grillingen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant