Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helgrillet lam

Rødvinsmarinade til helgrilling av lam

Ingredienser

porsjoner
  • 5 dl soyaolje
  • 0,5 flaske rødvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss paprikapulver
  • 2 ss tørket rosmarin
  • 150 g salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skal du helgrille lam kan du bruke denne marinaden. Lag marinaden i litt god tid så smaksstoffene får tid til å trekke ut og blande seg med hverandre.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 dl soyaolje
  • 0,5 flaske rødvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss paprikapulver
  • 2 ss tørket rosmarin
  • 150 g salt

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og la gjerne marinaden trekke smak en time før den skal pensles på.
  2. Pensle lammet med marinaden før du griller det og hvert 5. minutt under grillingen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 13:00:59