Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinader

Provencemarinade til helgrilling av lam

Ingredienser

porsjoner
  • 5 dl olivenolje
  • 5 dl hvitvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss provencekrydder
  • 2 ts hakket frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 150 g salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Urter smakssetter denne marinaden, som passer kjempegodt til lammekjøtt. Kan selvsagt brukes til alle typer grillkjøtt, husk bare å justere mengden.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 5 dl olivenolje
  • 5 dl hvitvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss provencekrydder
  • 2 ts hakket frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 150 g salt

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og la gjerne marinaden trekke smak en time før den skal pensles på.
  2. Pensle lammet med marinaden før du griller det og hvert 5. minutt under grillingen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB15 02.03.2024 10:37:17