Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Marinader

Ingredienser

  • 5 dl olivenolje
  • 5 dl hvitvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss provencekrydder
  • 2 ts hakket frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 150 g salt
Del

Provencemarinade til helgrilling av lam

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Urter smakssetter denne marinaden, som passer kjempegodt til lammekjøtt. Kan selvsagt brukes til alle typer grillkjøtt, husk bare å justere mengden.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 5 dl olivenolje
  • 5 dl hvitvin
  • 1,5 l vann
  • 2 ss malt pepper
  • 2 ss provencekrydder
  • 2 ts hakket frisk ingefær
  • 6 båter hvitløk
  • 150 g salt

Slik gjør du

  1. Bland sammen alle ingrediensene og la gjerne marinaden trekke smak en time før den skal pensles på.
  2. Pensle lammet med marinaden før du griller det og hvert 5. minutt under grillingen.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 26.01.2023 22:42:28