Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Løkmarmelade

Løkmarmelade

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 4 ss sukker
  • 4 ss eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En klissete og god marmelade av løk. Deilig som tilbehør til retter av vilt. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 4 ss sukker
  • 4 ss eplecidereddik
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

1. Fres finhakket rødløk i en liten kjele med olje til den blir myk.

2. Ha i sukker og eddik, og la det koke på svak varme i 30-40 minutter.

3. Smak til med salt og eventuelt litt mer sukker.

Oppskriften gir 1 lite glass med marmelade.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 21:37:23