Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Løkmarmelade

Ingredienser

  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss olje til steking
  • 4 ss sukker
  • 4 ss eplecidereddik
  • 0,5 ts salt
Del

Løkmarmelade

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En klissete og god marmelade av løk. Deilig som tilbehør til retter av vilt. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 1 ss olje til steking
  • 4 ss sukker
  • 4 ss eplecidereddik
  • 0,5 ts salt

Slik gjør du

1. Fres finhakket rødløk i en liten kjele med olje til den blir myk.

2. Ha i sukker og eddik, og la det koke på svak varme i 30-40 minutter.

3. Smak til med salt og eventuelt litt mer sukker.

Oppskriften gir 1 lite glass med marmelade.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 24.03.2023 11:00:27