Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Løkmarmelade

Løkmarmelade

Ingredienser

porsjoner

gir ca. 3 dl ferdig marmelade

  • 2 stk. finhakket rødløk eller gul løk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 dl sukker
  • 1,2 dl eplecidereddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Når løk blir varmebehandlet  blir den søt og aromatisk. Denne løkmarmeladen er deilig klissete og full av smak, og passer godt til retter av vilt, eller som spennende tilbehør til grillede pølser. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

gir ca. 3 dl ferdig marmelade

  • 2 stk. finhakket rødløk eller gul løk
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 dl sukker
  • 1,2 dl eplecidereddik

Slik gjør du

  1.  Fres den finhakkede løken i olje til den blir myk.
  2. Tilsett sukker og eddik, kok opp, senk varmen og det koke på svak varme i 30-40 minutter. Rør om av og til., og pass på at det ikke blir brent.
  3. Smak til med litt salt og pepper, og eventuelt litt mer sukker.
 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB12 16.06.2024 23:41:19