Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fenalår med whiskysviske og nøkkelost

Fenalår med whiskysviske og nøkkelost

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. svisker , uten sten
  • 2 ss whisky
  • 4 skiver nøkkelost
  • 16 skiver fenalår
  • 8 blader frisk basilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 231 kcal
Fett 13 g
Protein 20 g
Karbohydrater 5 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fenalår har en unik smak og er en av Norges aller mest kjente og kjære spekematdelikatesser. Her får skiver av fenalår følge med nøkkelost og whiskymarinerte svisker. De små fortreffelighetene passer utmerket som snacks eller en appetittvekker til gjestene ved velkomst. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. svisker , uten sten
  • 2 ss whisky
  • 4 skiver nøkkelost
  • 16 skiver fenalår
  • 8 blader frisk basilikum
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 231 kcal
Fett 13 g
Protein 20 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB11 15.12.2024 22:42:06