Ingredienser

  • 16 skiver fenalår
  • 8 stk. svisker , uten sten
  • 2 ss whisky
  • 4 skiver nøkkelost
  • 8 blader frisk basilikum
Del

Fenalår med whiskysviske og nøkkelost

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fenalår har en unik smak og er en av Norges aller mest kjente og kjære spekematdelikatesser. Her får skiver av fenalår følge med nøkkelost og whiskymarinerte svisker. De små fortreffelighetene passer utmerket som snacks eller en appetittvekker til gjestene ved velkomst. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 16 skiver fenalår
  • 8 stk. svisker , uten sten
  • 2 ss whisky
  • 4 skiver nøkkelost
  • 8 blader frisk basilikum

Slik gjør du

  1. Legg svisker i en liten skål med whisky over natten.
  2. Skjær skiver av nøkkelost i to på langs.
  3. Tørk av sviskene. Brett halvparten av fenalår skivene i to og rull en sviske inn i hver skive. Rull så disse inn i nøkkelosten.
  4. Legg resten av fenalår skivene på et fat eller en tallerken. Legg rullene oppå og pynt med et blad basilikum.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant