Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dampet lam med kål - Pecheno Jagne So Zelka

Dampet lam med kål - Pecheno Jagne So Zelka

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg grytekjøtt av lam med bein
  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. hodekål
  • 3 stk. potet
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. grønn chili i skiver
  • 2 dl lammekraft eller kyllingkraft (utblandet)
  • 2 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Makedonsk mat er ikke så vanlig her i landet, men det er et land med en rik matkultur, der både lam og kål er viktige råvarer. La deg inspirere av denne artige og smakfulle varianten av vår fårikål, litt mer spicy enn det vi er vant med.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg grytekjøtt av lam med bein
  • 3 stk. gulrot
  • 1 stk. hodekål
  • 3 stk. potet
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. grønn chili i skiver
  • 2 dl lammekraft eller kyllingkraft (utblandet)
  • 2 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 04:19:22