Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Veganske lussekatter

Veganske lussekatter

Ingredienser

porsjoner

Én porsjon gir 10-12 boller

Safranlake:

  • 0,5 dl vann
  • 25 g sukker
  • 0,25 g safran

Bolledeig:

  • 500 g hvetemel
  • 100 g sukker
  • 3 dl havremelk
  • 1 pk gjær
  • 75 g kokosolje eller kokossmør
  • 1 dl rosiner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Veganske lussekatter er deilige, lysende gule hveteboller uten melk og egg, som spises på Luciadagen 13. desember.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Én porsjon gir 10-12 boller

Safranlake:

  • 0,5 dl vann
  • 25 g sukker
  • 0,25 g safran

Bolledeig:

  • 500 g hvetemel
  • 100 g sukker
  • 3 dl havremelk
  • 1 pk gjær
  • 75 g kokosolje eller kokossmør
  • 1 dl rosiner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Veganske lussekatter

Oppskrift utviklet i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6416, server:MP-PRD-WEB12 28.09.2023 11:06:31