Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrstek med viltsaus

Hvordan vil du steke reinsdyrsteken din?

  • Hvordan steke reinsdyrstek

    Hvordan steke reinsdyrstek

  • Langtidsstekt reinsdyrstek

    Langtidsstekt reinsdyrstek

Reindyrstek er perfekt å servere helstekt eller braisert i en gryte til dine gjester eller i fine biter i en viltgryte.

KJERNETEMPERATUR FERDIG TILBEREDT

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60-65 °C
Medium pluss: 70 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Flere steke- og koketips for reinsdyrkjøtt med tid og temperatur finner du her!

LAG NOE GODT AV RESTENE