Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrstek med viltsaus

Klassiske oppskrifter

Hvordan vil du steke reinsdyrsteken din?

  • Hvordan steke reinsdyrstek

    Hvordan steke reinsdyrstek

  • Langtidsstekt reinsdyrstek

    Langtidsstekt reinsdyrstek

KJERNETEMPERATUR FERDIG TILBEREDT


Reindyrstek er perfekt å servere helstekt eller braisert i en gryte til dine gjester eller i fine biter i en viltgryte.

Lite stekt: 55 °C
Medium: 60-65 °C
Medium pluss: 70 °C
Gjennomstekt: 75 °C

Flere steke- og koketips for reinsdyrkjøtt med tid og temperatur finner du her!

LAG NOE GODT AV RESTENE