Røkt svinekam med appelsinsalat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av røkt og kokt svinekam servert med en frisk og crunchy appelsinsalat er et nydelig utgangspunkt til påskelunsjen for deg som er på utkikk etter noe skikkelig godt som krever minimalt med innsats. Salaten serveres med en nydelig honning- og sennepssaus som er med på å sette prikken over i'en. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g røkt og kokt svinekam

Honning- og sennepssaus:

  • 2 ss honning
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 dl nøytral olje
  • 1 ts revet frisk ingefær

Appelsinsalat:

  • 500 g hodekål
  • 2 stk. gulrot
  • 8 stk. reddik
  • 100 g pistasjnøtter
  • 2 stk. appelsin
  • 100 g norsk chevre (hvit geitost)

Slik gjør du

bar