Røkt svinekam med appelsinsalat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tynne skiver av røkt og kokt svinekam, servert med frisk og crunchy appelsinsalat - en skikkelig god rett som krever minimalt med innsats. Salaten serveres med en nydelig honning- og sennepssaus som er med på å sette prikken over i'en. 

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g røkt og kokt svinekam

Honning- og sennepssaus:

  • 2 ss honning
  • 2 ts dijonsennep
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0,5 dl nøytral olje
  • 1 ts revet frisk ingefær

Appelsinsalat:

  • 500 g hodekål
  • 2 stk. gulrot
  • 8 stk. reddik
  • 100 g pistasjnøtter
  • 2 stk. appelsin
  • 100 g norsk chevre (hvit geitost)

Slik gjør du

bar