Ingredienser

1  porsjoner

Mangosalsa

  • 1 stk. mango
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • nøytral 1 ss olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • saften av 1 stk. lime
Del

Biff i airfryer

(0)
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å lage en god biff er ikke så komplisert, og med en airfryer blir det enda enklere! Resultatet blir en saftig og smakfull biff, og den passer perfekt sammen med hjemmelaget mangosalsa.

Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

Mangosalsa

  • 1 stk. mango
  • 2 stk. vårløk
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk koriander
  • nøytral 1 ss olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • saften av 1 stk. lime

Slik gjør du

  1. Temperer kjøttet i minimum 30 minutter før det skal stekes. 
  2. Skrell mango og skjær i tynne skiver som igjen blir finhakket.
  3. Finhakk vårløk, chili og koriander og bland med den finhakkede mangoen. Smak til med olje, salt, pepper og lime. Sett kaldt til servering.
  4. Gni kjøttet godt inn med salt, pepper og olje. 
  5. Sett airfryeren på 200°C og stek i ca. 7 minutter. Tid kan variere mellom produsentene, så sjekk med jevne mellomrom for å unngå overstekt biff.

Lite stekt: 55 °C, medium: 60 °C, medium pluss: 65 °C og gjennomstekt: 70 °C

  1. La kjøttet hvile i 10-15 minutter før du skjærer det i tynne skiver. Topp med mangosalsa, eller annet digg tilbehør. 

Biff i airfryer

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant