Flintstek med coleslaw og bbq-saus

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grillet flintstek sammen med en frisk coleslaw og saftig maiskolbe - en smaksbombe! Toppet med smaksrik bbq-saus som du enkelt kan lage selv, eller kjøp ferdig for å gjøre det enda enklere.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. flintstek
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss bbq-saus til pensling
  • 2 stk. maiskolbe

Coleslaw:

  • 4 ss majones
  • 2 dl kefir
  • 2 dl lettrømme
  • 0,5 ts karri
  • 0,5 stk. nykål, sommerkål eller spisskål
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. syrlig eple
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

Del flintstekene i 2 stykker og spis dem som biff, eller skjær den i skiver som en stek. Topp med grillet flintstek med bbq-saus, og server med coleslaw og gjerne litt syltet rødløk.

bar