Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiske taco med panert torsk

Fisketaco med panert torsk

Ingredienser

porsjoner

Panert torsk:

  • 600 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ss majones
  • 3 ss dijonsennep
  • 4 dl panko brødkrum
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket persille eller oregano

Urtedressing:

  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss hakket bladpersille
  • 1 båt hvitløk , finhakket
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fisketaco er en skikkelig digg variasjon til vanlig taco! Sprø, panert torsk er enkelt å lage selv, og smaker kjempegodt med urtedressing og syltet rødløk. En favoritt for hele familien! Prøv gjerne med hjemmelagde maistortillas også.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Panert torsk:

  • 600 g torskefilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 4 ss majones
  • 3 ss dijonsennep
  • 4 dl panko brødkrum
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts tørket persille eller oregano

Urtedressing:

  • 2 ss lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss hakket bladpersille
  • 1 båt hvitløk , finhakket

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server fisketaco med tortillalefser, urtedressing, salat, syltet rødløk og koriander.

Prøv gjerne annet tilbehør også, som guacamole med erter, maissalsa eller mangosalsa!

Fiske taco med panert torsk

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 19.05.2024 01:30:27