Brødpinner med spekeskinke
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
På et kvarter har du disket opp med smakfulle brødpinner med spekeskinke. Og smaken; den vil overraske deg og imponere gjestene dine.
Ingredienser
porsjoner
-
1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne -
ca.
20 skiver spekeskinke -
2 ss nøytral nøytral olje til pensling -
0,25 potte frisk timian
Slik gjør du
1. Rull ut ferdig pizzadeig på et bakebord og skjær 2 cm tykke strimler av deigen.
2. Skjær spekeskinke i tilsvarende brede strimler. Legg skinken oppå deigstrimlene og tvinn dem sammen.
3. Pensle med olje, dryss over urter og grill på indirekte varme i ca. 10 minutter eller til brødpinnene er gylne og sprø.
1 porsjon gir 10 brødpinner.
Oppskriften er fra Opplysningskontoret for brød og korn