Brødpinner med spekeskinke

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

På et kvarter har du disket opp med smakfulle brødpinner med spekeskinke. Og smaken; den vil overraske deg og imponere gjestene dine.

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. ferdig pizzadeig (rå), langpanne
  • ca. 20 skiver spekeskinke
  • 2 ss nøytral nøytral olje til pensling
  • 0,25 potte frisk timian

Slik gjør du

1. Rull ut ferdig pizzadeig på et bakebord og skjær 2 cm tykke strimler av deigen.

2. Skjær spekeskinke i tilsvarende brede strimler. Legg skinken oppå deigstrimlene og tvinn dem sammen.

3. Pensle med olje, dryss over urter og grill på indirekte varme i ca. 10 minutter eller til brødpinnene er gylne og sprø.

1 porsjon gir 10 brødpinner.

Oppskriften er fra Opplysningskontoret for brød og korn