Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 3 ss revet parmesan eller annen hvitost
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,25 ts malt muskat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

119kcal

Energi

6.3g

Fett

5.5g

Protein

9.9g

Karbohydrater

0.2mg

Jern

Del

Ostesaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne ostesausen kan du bruke som pastasaus eller i lasagne.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 3 ss revet parmesan eller annen hvitost
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts malt hvit pepper
  • 0,25 ts malt muskat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

119kcal

Energi

6.3g

Fett

5.5g

Protein

9.9g

Karbohydrater

0.2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en kjele og rør inn mel.
  2. Spe med melk under omrøring, og la sausen koke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk.
  3. Ha i parmesan og la osten smelte. Smak til med krydder.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant