Kålrot med eggekrem til tapas

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En liten og lekker snack til tapasen - skivet kålrot fylt eggekrem og pepperrot. Server den til forrett, eller som en smårett på tapasbordet. Dette er Kokkens Jul, ved Aron Espeland. Julekos på stjernenivå!

Ingredienser

porsjoner

Eggekrem:

  • 6 stk. eggeplomme fra frosne egg
  • 2 ss revet frisk pepperrot
  • saft av 0,5 stk. sitron

Kålrot:

  • 0,5 stk. kålrot

Tilbehør:

  • 20 g karse eller spirer

Slik gjør du

I denne oppskriften trenger du fryste egg, så legg hele egg i fryseren over natten før du starter. 

Dette er en av flere oppskrifter fra Kokkens Jul, en Youtube-serie fra MatPrat. Se hele serien her!

Legg på litt frisk karse eller spirer over pepperrotkremen, og server!

Dette er én av tre retter kokk Aron Espeland disker opp med i denne runden av Kokkens Jul. Sjekk også ut tartar med jalapeño og potetgull og croquette med pinnekjøtt.

bar