Gresskarpuré med chorizo

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Denne herlige pureen av gresskar og chorizo er full av gode smake. Et perfekt tilbehør til mange ulike råvarer som svinekjøtt, storfe, lam og fisk. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1,6 kg hokkaidogresskar
  • 100 g smør
  • 300 g rå chorizopølse
  • 1 ts salt
  • ca. 1 dl vann

Slik gjør du

  1. Skrell gresskaret og fjern innmaten. Del gresskarkjøttet i små biter.
  2. Fjern skinnet på chorizppølsen og skjær den i skiver.
  3. Stek gresskar og chorizo i smør på lav temperatur til gresskaret er helt mykt.
  4. Ha gresskarrøren i en foodprosessor og kjør den glatt. Smak til med salt og spe med vann. Hvis pureen blir alt for tykk kan du spe med mer vann til ønsket konsistens.