Fenalår med melon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søt og saftig vannmelon er perfekt følge til vårt genuint norske fenalår. Dette er en superenkel, rask og delikat liten appetittvekker, forrett, eller smårett på buffet eller tapasbord. 

Ingredienser

porsjoner
  • 0,5 stk. vannmelon
  • 150 g aspargesbønner
  • 0,5 ss olivenolje
  • 200 g fenalår
  • 200 g fetaost
  • 2 kvister frisk mynte

Slik gjør du

  1. Del vannmelon først i båter, og deretter i trekantede skiver. Fjern det grønne skallet.og legg skivene på et fat.
  2. Skjær av stilkfestet på aspargesbønnene, og rist dem i en varm stekepanne med litt olivenolje i 2-3 minutter.
  3. Legg vannmelon og aspargesbønner på et fat sammen med skiver av fenalår. Strø over smuldret fetaost og dra noen runder med pepperkverna.
Her kan du selvfølgelig bruke annen spekemat istedenfor fenalår, eller blande ulike typer spekemat.