Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt blomkål med blomkålpuré

Bakt blomkål med blomkålpuré

Ingredienser

4  porsjoner

Ovnsbakt blomkål:

  • 1 stk. blomkål
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss smeltet smør

Blomkålpuré:

  • 2 stk. blomkål
  • 2 ss smør
  • 2 dl fløte
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper valgfritt

Nøttesmør:

  • 4 ss smør
  • 2 ss hakkede mandler

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Løft tilbehørgamet ditt med blomkål tilberedt på to måter! Sprø og gyllen bakt blomkål kombineres med en fløyelsmyk blomkålpuré og fyldig nøttesmør, en genial måte å gi måltidet det lille ekstra. Denne deilige retten er perfekt som tilbehør til både kjøtt og fisk, eller som en del av en imponerende middag. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

4  porsjoner

Ovnsbakt blomkål:

  • 1 stk. blomkål
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss smeltet smør

Blomkålpuré:

  • 2 stk. blomkål
  • 2 ss smør
  • 2 dl fløte
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper valgfritt

Nøttesmør:

  • 4 ss smør
  • 2 ss hakkede mandler

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Bre blomkålpuré utover et serveringsfat, og legg bakt blomkål i midten. Dryss over nøttesmør.

Bakt blomkål med blomkålpuré

Trenger du et serveringsforlsag? Denne retten passer perfekt inn på vår sharing-meny med T-bone steak

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB12 24.01.2025 10:28:12