Sprø kylling med hvitløksmajones

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Panert kylling er kjapp kosemat for barn og voksne. Lag det til middag med en frisk salat, eller til kveldshygge sammen med grønnsaker og dipp.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. egg
  • 4 ss brødrasp
  • 1 dl revet parmesan
  • 2 ss margarin

Hvitløksmajones:

  • 2 stk. eggeplomme
  • 0,5 ts sennep
  • 0,5 ss vineddik eller sitronsaft
  • 1 båt presset hvitløk
  • 2 dl solsikkeolje

Slik gjør du

Bruk romtempererte ingredienser når du lager hvitløksmajones.

Server sprø kyllingstrimler med hvitløksmajones og gjerne litt lime.

Har du brødrester hjemme kan du lage ditt eget griljermel!