Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Speltrundstykker

Speltrundstykker

Ingredienser

1  porsjoner

1 deig gir cirka 20 rundstykker

Deig:

  • 750 g fin sammalt spelt
  • 250 g siktet speltmel
  • 1 ts salt
  • 5,5 dl vann
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 pk gjær

Til pensling:

  • 1 stk. egg til pensling

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Enkle og gode rundstykker bakt av spelt, som ser ekstra proffe ut hvis du bruker en saks til å klippe et snitt i toppen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner

1 deig gir cirka 20 rundstykker

Deig:

  • 750 g fin sammalt spelt
  • 250 g siktet speltmel
  • 1 ts salt
  • 5,5 dl vann
  • 1,5 dl appelsinjuice
  • 3 ss nøytral olje
  • 1 pk gjær

Til pensling:

  • 1 stk. egg til pensling

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB11 24.01.2025 10:18:45