Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ribbe med sursøt saus

Ribbe med sursøt saus

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g rester av stekt ribbe
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. paprika i ulike farger
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 1 stk. hermetisk ananas i ringer
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss maisenna

Sursøt saus:

  • 3 ss sukker
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 dl hønsebuljong eller kjøttbuljong (utblandet)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En rask, asiatisk, sursøt saus lager du enkelt selv. Perfekt sammen med rester av ribbe og litt friske grønnsaker. Hvem sa at rester ikke kunne smake godt? 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g rester av stekt ribbe
  • 1 stk. løk
  • 3 stk. paprika i ulike farger
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 1 stk. hermetisk ananas i ringer
  • 1 ts revet frisk ingefær
  • 1 ss maisenna

Sursøt saus:

  • 3 ss sukker
  • 4 ss soyasaus
  • 2 ss eplecidereddik
  • 1 dl hønsebuljong eller kjøttbuljong (utblandet)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server wokretten med kokt ris eller kokte nudler. Topp med frisk chili eller koriander for ekstra smak. Pynt eventuelt med sesamfrø. 

Ribbe med sursøt saus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 22.07.2024 06:07:48