Ingredienser

  • 4 stk. røkt kjøttpølse eller chilipølse i halve skiver
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 360 g pasta
  • 1 pk frossen spinat (á 450 g)
  • 4 ss seterrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Pølse- og spinatpasta

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pølser og pasta scorer høyt på skalaen over Norges mest populære middager. Her har du en supergod variant med spinat, som gir stål i ben og armer! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. røkt kjøttpølse eller chilipølse i halve skiver
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 360 g pasta
  • 1 pk frossen spinat (á 450 g)
  • 4 ss seterrømme
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

1. Ta skinnet av pølsene og skjær dem i halve skiver. Stek pølseskivene gylne i en stekepanne med litt margarin eller olje.

2. Kok pasta etter anvisning på pakken, slå av vannet, og tilsett frossen spinat og seterrømme. Rør om og la det koke til alt er gjennomvarmt. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. 

Server grønn spinatpasta med stekte pølser.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant