Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillet bruschetta med spekesksinke og tomat

Grillet bruschetta med spekeskinke

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver spekeskinke
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 4 ss aïoli
  • 8 stk. rød cherrytomat på stilk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts grovt salt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett, som tar lite tid.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 8 skiver spekeskinke
  • 4 skiver landbrød
  • 1 båt hvitløk
  • 4 ss olivenolje til pensling
  • 4 ss aïoli
  • 8 stk. rød cherrytomat på stilk
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts grovt salt

Slik gjør du

  1. Pensle brødskivene med olivenolje på begge sider. Grill til de har fått en gyllen stekeskorpe. Del hvitløksbåten i to og gni dem over brødskivene.
  2. Legg tomatene i en ildfast form. Ha over olivenolje og strø på salt. Sett formen på grillen med lokk over i 8-10 minutter.
  3. Smør aÏoli på skivene og legg spekeskinke. Topp det hele med bakte tomater.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB12 25.04.2024 22:00:06