Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Glutenfrie lussekatter

Glutenfrie lussekatter

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon deig gir 10-12 boller

  • 150 g smør
  • 5 dl melk
  • 1 pk gjær
  • 2 ss fiberhusk
  • 100 g sukker
  • 500 g fin melblanding, glutenfri
  • 0,5 g safran
  • 1 stk. egg til pensling
  • ca. 2 ss rosiner til pynt

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingen Luciadag uten lussekatter – med disse smakfulle glutenfrie lussekattene kan du inkludere alle til bords på Luciadagen den 13. desember.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon deig gir 10-12 boller

  • 150 g smør
  • 5 dl melk
  • 1 pk gjær
  • 2 ss fiberhusk
  • 100 g sukker
  • 500 g fin melblanding, glutenfri
  • 0,5 g safran
  • 1 stk. egg til pensling
  • ca. 2 ss rosiner til pynt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB14 22.01.2025 05:42:39