Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fisk og grønnsaker på grillen

Fisk og grønnsaker på grillen

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g brosmefilet eller annen hvit fiskefilet
  • 0,5 stk. blomkål
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 8 stk. sjalottløk
  • 4 båter hvitløk
  • 8 stk. mini- paprika
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 kvister frisk timian
  • 4 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Å grille fisk kan være mitt kinkig i blant, men med en grillrist går matlagingen over åpen ild som en lek - både med fisk og grønnsaker! I vår rist ligger det saftige biter av brosme, men her kan du bruke akkurat den fisken du har lyst på, sammen med sesongens deilige grønnsaker. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g brosmefilet eller annen hvit fiskefilet
  • 0,5 stk. blomkål
  • 0,5 stk. grønn squash
  • 8 stk. sjalottløk
  • 4 båter hvitløk
  • 8 stk. mini- paprika
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 kvister frisk timian
  • 4 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Brosme kan byttes ut med andre fiskeslag som steinbit, sei, torsk eller kveite, og grønnsakene kan byttes ut med det du har tilgjengelig i sesong. Vi har brukt små minipaprika, men de kan godt byttes ut med vanlig paprika i grove biter. Denne retten kan også lages i ildfast form i stekeovnen. Sett formen midt i ovnen på 220 grader i 15 - 20 minutter.

Fisk og grønnsaker på grillen

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Grillmat – litt sunnere

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8741, server:MP-PRD-WEB11 25.04.2024 18:33:42