Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Middagsskive med laks og eggerøre

Middagsskive med laks og eggerøre

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 1 ts smør til steking
  • 4 skiver røkelaks
  • 1 ss frisk gressløk til pynt

Eggerøre:

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fullverdig middag ved bruk av kun én stekepanne.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 1 ts smør til steking
  • 4 skiver røkelaks
  • 1 ss frisk gressløk til pynt

Eggerøre:

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du steker brødskiven i godt smør i stekepanne, kan du godt bruke brød som er noen dager gammelt uten at det gjør noe.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB13 24.01.2025 12:06:58