Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Middagsskive med laks og eggerøre

Middagsskive med laks og eggerøre

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 1 ts smør til steking
  • 4 skiver røkelaks
  • 1 ss frisk gressløk til pynt

Eggerøre:

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fullverdig middag ved bruk av kun én stekepanne.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 1 ts smør til steking
  • 4 skiver røkelaks
  • 1 ss frisk gressløk til pynt

Eggerøre:

  • 2 stk. egg
  • 2 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Når du steker brødskiven i godt smør i stekepanne, kan du godt bruke brød som er noen dager gammelt uten at det gjør noe.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.15060, server:MP-PRD-WEB13 20.07.2025 21:35:27