Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Mango sticky rice

Mango sticky rice

Ingredienser

porsjoner
  • 2 dl sticky rice (glutinous rice)
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 2 stk. mango
  • 1 ts svarte sesamfrø
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Frisk, søt og eksotisk – mango sticky rice er en perfekt kombinasjon av saftig moden mango og kremet kokosris. Lag denne tik tok trenden, som egentlig er en tradisjonell thailandsk dessert, og  drøm deg bort til palmesus og hvite strender. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 dl sticky rice (glutinous rice)
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 dl sukker
  • 1 ts salt
  • 2 stk. mango
  • 1 ts svarte sesamfrø

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sticky rice, eller glutinous sweet rice, er en type asiatisk ris som blir spesielt klebrig når den kokes. Til tross for navnet inneholder ikke risen gluten. Risen fås kjøpt på nett, eller i butikker med et godt utvalg av asiatiske matvarer. 

Mango sticky rice

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 15.07.2024 13:36:22