Lagre

Ingredienser

  • 1 kg gnocchi
  • 2 ss smør
  • 1 potte frisk salvie
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan
Del

Gnocchi med salvie

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gnocchi stekt med smør og salvie, en aldeles nydelig kombinasjon. Perfekt alene, men også som et godt tilbehør til de fleste retter. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • 1 kg gnocchi
  • 2 ss smør
  • 1 potte frisk salvie
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2 ss revet parmesan

Slik gjør du

  1. Grovkutt salvie og legg det til side.
  2. Stek gnocchi i en stekepanne på middels varme sammen med smør til de har fått en fin farge på begge sider.
  3. Bland sammen salvie med gnocchi og ta stekepannen av varmen så ikke salvien brenner seg.
  4. Legg gnocchien på tallerken og ha på litt av smøret som ligger i stekepannen. Dryss over pepper og parmesan.

Slik lager du hjemmelaget gnocchi.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.