Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Dessert vårrull med banan på primus

Dessert vårrull med banan på primus

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. banan
  • 4 blader filodeig
  • 50 g sjokolade
  • ca. 3 ss nøytral olje

Topping (valgfritt):

  • 1 ss hakkede peanøtter
  • 2 ss blåbær
  • 200 g vaniljeis
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lyst på en skikkelig luksusdessert på tur? Da er du kommet til rett plass. Søte vårrullene med sprø filodeig, lun banan og smeltet sjokolade … Fyll litt iskrem i en termos som du pakker med i sekken og overrask med litt kald iskrem på siden. Nam!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. banan
  • 4 blader filodeig
  • 50 g sjokolade
  • ca. 3 ss nøytral olje

Topping (valgfritt):

  • 1 ss hakkede peanøtter
  • 2 ss blåbær
  • 200 g vaniljeis

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Hold det kaldt med termos! Termosen holder ikke bare på varmen, den er også super å bruke til å holde ting kaldt! Perfekt for å pakke med seg is i sekken. Lar du termosen ligge litt i fryseren før du fyller den opp holder isen seg kald ekstra lenge. En mattermos med stor åpning er å anbefale, men hvis du ikke har det så må du pakke med deg en lang skje til å grave ut isen med.

Server lune, gjerne toppet med litt peanøtter, blåbær og en scoop med iskrem.

Dessert vårrull med banan på primus

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 29.04.2024 18:26:01