Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Tortellini med ricotta

Tortellini med ricotta

Ingredienser

porsjoner

Pastadeig:

  • 500 g hvetemel evt. pastamel eller durumhvete
  • 1 ts salt
  • 4 stk. egg
  • 4 stk. eggeplomme

Fyll:

  • 400 g frisk spinat
  • 2 ts salt
  • 400 g ricotta
  • 60 g revet parmesan
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 1 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tortellini fylt med ricotta er en deilig smak av Italia. Og hjemmelaget pasta, det er enklere enn mange tror! Pasta er også perfekt å lage sammen med familie og venner som en sosial aktivitet på kjøkkenet.  

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Pastadeig:

  • 500 g hvetemel evt. pastamel eller durumhvete
  • 1 ts salt
  • 4 stk. egg
  • 4 stk. eggeplomme

Fyll:

  • 400 g frisk spinat
  • 2 ts salt
  • 400 g ricotta
  • 60 g revet parmesan
  • 0,5 ts revet muskatnøtt
  • 1 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pastadeigen er ferdig knadd når den er myk, smidig, elastisk, varm og god. Hvis den kleber litt til benken drysser du bare på litt mer mel og knar litt til. 

Tortellini med ricotta
Tortellini med ricotta

Server fylte tortellinier på varme tallerkner, og topp gjerne med revet parmesan og et dryss nykvernet pepper før servering. Tortelliniene kan du også servere med en smaksrik ragu, eller i en buljong toppet med revet parmesan.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Italienske favoritter

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 19.04.2024 03:07:57