Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Helgrillet lam asado

Ingredienser

30  porsjoner
  • 1 stk. smågris
Del

Helgrilling av smågris

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Den ideelle størrelsen for grilling er en smågris er 10-20 kg. Det er mat nok til 20-40 personer. Beregn 500 g per person. Det er en fordel om grisen er steamet på forhånd. Bildet er illustrasjonsfoto og viser helgrilling av lam.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

30  porsjoner
  • 1 stk. smågris

Slik gjør du

Utstyr du trenger:

  • ståltråd
  • knipetang
  • kyllingsaks eller rosesaks
  • utbeningskniv
  • oppskjærskniv
  • stor skjærefjøl
  • pensel m/ langt skaft
  • 2 steketermometer
  • 20 - 25 kg trekull

 

Slik forbereder du:

trinn du kan merke av

 

Slik tenner du opp:

 

Slik griller du:

 

Slik deler du opp smågrisen:

Knip av ståltråden med en avbiter etter behov.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 26.03.2023 16:36:03