Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

20 år med MatPrat Juleutgaven

Toppbilder MatPrat

 

Vi feirer 20 år, og i samarbeid med Matkanalen har vi fått med oss noen av Norges flinkeste kokker til å lage årets 5 beste julematoppskrifter, med en ny vri. Sjekk ut deres beste tips og få oppskriftene lengre ned👇 Håper du lar deg friste🤤

 

Ble du sulten? Her finner du oppskriftene 👇

Pinnekjøtt med sichuanpepperglaze

Toppkokken Even Ramsvik, og kjøkkensjef Atli Már Yngvason fra restaurant Katla i Oslo, har komponert denne spennende asiatiskinspirerte retten med rester av pinnekjøtt.

Få oppskriften her!

SHARING MED SURF AND TURF

For superkokkene Reneé Fagerhøi fra Bula, og Mette Beate Evensen fra tidligere Røst i Trondheim, er valget av julemat klart! De vil ha surf and turf med hummer og en juicy T-bone steak!

Få oppskriften her!

NYTTÅRSKALKUN

Vinay Tangen, kjøkkenskjef på restaurant Feinschmecker i Oslo, deler sin families tradisjonelle kalkunoppskrift med oss!

Få oppskriften her!

MIDDAG MED RIBBERESTER

Kjøkkensjef Christopher Haatuft fra Lysverket i Bergen, og Kaja Rambæk Holmboe Bang fra Lille Tøyen Kolonial i Oslo, er enige om at ribbe hører med i julen. Og at av ribberester kan det lages til en skikkelig ribberestefest!

Få oppskriften her!

KAKE MED RISKREM

Sverre Sætre, en av Norges beste konditorer, liker å leke med tradisjonelle oppskrifter. Her har han tryllet den elskede riskremen om til en herlig kakedessert.

Få oppskriften her!