Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grove horn med ost og skinke

Grove horn med ost og skinke

Ingredienser

1  porsjoner

1 deig gir 16 horn

Deig:

  • 60 g smør
  • 3 dl melk
  • 1 pk gjær
  • 200 g hvetemel
  • 150 g fin sammalt hvete
  • 150 g grov sammalt hvete
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt

Fyll:

  • 16 skiver ferdig skivet ost
  • 8 skiver kokt skinke

Til pensling og pynt:

  • 0,5 stk. egg til pensling
  • ca. 2 ss sesamfrø

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Disse hornene har fyllet inni seg, og passer derfor godt i matpakken og som turmat. De egner seg godt å fryse og kan tas opp etter behov.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

1 deig gir 16 horn

Deig:

  • 60 g smør
  • 3 dl melk
  • 1 pk gjær
  • 200 g hvetemel
  • 150 g fin sammalt hvete
  • 150 g grov sammalt hvete
  • 1 ts sukker
  • 1 ts salt

Fyll:

  • 16 skiver ferdig skivet ost
  • 8 skiver kokt skinke

Til pensling og pynt:

  • 0,5 stk. egg til pensling
  • ca. 2 ss sesamfrø

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB14 24.01.2025 10:37:11