skip navigation
matprat logo

Ost som sharing

For oss osteelskere er en sharing med ost som å komme i ostehimmelen. Herlig tilbehør; nøtter, frukt, bacon, bær, brød og honning.

Ost som sharing

Turmat
Enkel
20–40 min

Til et ostebord trenger det ikke å være mange typer ost. Gjør litt ekstra ut av tilbehøret, og du får en sharingmeny som kan brukes som nettopp ostebord eller som en dessert.

Ingredienser

Bakt brie:

  • 500 g brie
  • 3 ss flytende honning
  • 100 g nøtteblanding

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 200°c.
  2. Ha brie på et stekebrett med bakepapir.
  3. Stek brien midt i ovnen i ca ti minutter
  4. Server brien lun med nøtter og honning.

Her har vi valgt å servere bakt brie med chevre rullet i pistasj , kandisert bacon, grovt brød med tranebær og rosiner, chevrekrem, bruschetta med chevrekrem og druemarmelade, ricottafiken, nøtter i honning, knekkebrød med blåmuggost og aprikoskompott.