Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Dobbel baconburger

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss bladpersille
  • 1 ss smør eller olje

Karamellisert løk:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 ts sukker

Tilbehør:

  • 4 skiver bacon
  • 1 ts smør
  • 2 skiver cheddar ost
  • 1 stk. brioche hamburgerbrød
  • 2 ss aïoli
  • 2 ss bbq-saus
  • 2 blader crispisalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En dobbel burger er perfekt når du er skikkelig sulten på noe digg! Topp den med smeltet ost, bacon, BBQ-saus og karamellisert løk, eller annet tilbehør du liker.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g kjøttdeig
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 ss bladpersille
  • 1 ss smør eller olje

Karamellisert løk:

  • 1 stk. løk
  • 1 ss smør eller margarin
  • 1 ts sukker

Tilbehør:

  • 4 skiver bacon
  • 1 ts smør
  • 2 skiver cheddar ost
  • 1 stk. brioche hamburgerbrød
  • 2 ss aïoli
  • 2 ss bbq-saus
  • 2 blader crispisalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pensle gjerne burgerne med litt olje og legg dem på grillen. Da får du en ekstra god smak på burgerne.

Må hamburger gjennomstekes? Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.

Dobbel cheeseburger

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB14 02.03.2024 01:52:30