En følelse av sommer

Kos, hygge, sol og god mat er ord vi nordmenn bruker når vi skal beskrive sommer. Og maten, den skal gjerne være grillet.

Det er lett å invitere naboen eller gode venner over til en hyggelig grillaften. I takt med både lengre og lysere dager våkner grillmesteren i oss, og vi er klare for en sosial samling med noe godt på grillen.


Med litt variasjon i grillsortimentet er det ikke noe problem å tilfredstille selv den mest kresne gane. Grillsortimentet er stort og variert. Dessuten finnes det sunne og gode alternativer av alle kjøttslag. Renskårne fileter av kalkun, kylling og svin er de aller magreste alternativene, men kjøtt med litt fett på blir ekstra saftig og godt. Så kan man heller skjære bort fettet etterpå.


Variasjon er også et nøkkelord for tilbehøret. Velg friske, hjemmelagede salater fremfor kjøpt og ferdiglaget. Hjemmelaget er som regel både bedre og sunnere, og et bedre alternativ til potetsalat og fetedressinger dersom du er opptatt av å holde vekten.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.