Grillet paprika med cherrytomater

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Paprika og tomat er grønnsaker alle liker. Bland cherrytomat med hvitløk og basilikum, fyll det i en halv paprika, og du har et enkelt og superlekkert grilltilbehør til alt av grillet kjøtt.

Ingredienser

  • 3 stk rød paprika
  • 1 beger rød cherrytomat
  • 1 beger gul cherrytomat
  • 2 ss grovhakket frisk basilikum
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss olje
Vis næringsinnhold
Energi
47kcal
Fett
2g
Protein
1g
Karbohydrat
4,7 g
Jern
0,6mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Skjær paprika i to på langs. Fjern kjernen.

2. Del cherrytomat i to. Bland cherrytomat med basilikum, hvitløk og olje.

3. Legg halve paprika med snittsiden ned på grillen i et par minutter, dette for å få grillstriper. Fyll paprika med cherrytomatblanding og plasser den på grillen på indirekte varme til den blir mør, ca. 5 minutter.

Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen". Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.