Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Amerikansk bbq-saus

Amerikansk BBQ saus (The real thing)

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. rød chili
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss soyasaus
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 3 ss brunt sukker
  • 1,5 ss paprikapulver
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ts salt
  • 2 ts grovmalt pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En «real american bbq-sauce» med masse smak. Lag gjerne en dobbel porsjon når du først er i gang. Oppbevar sausen i kjøleskap, så holder den seg hele sommeren. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. rød chili
  • 2 ss nøytral olje
  • 2 ss soyasaus
  • 2 bokser hermetiske tomater
  • 0,5 dl eplecidereddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss worchestershiresaus
  • 3 ss brunt sukker
  • 1,5 ss paprikapulver
  • 1 ts kajennepepper
  • 1 ts salt
  • 2 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppbevar sausen i kjøleskapet. Den er holdbar i minst én måned.

Har du røkt paprikapulver, kan du bruke det istedenfor vanlig paprikapulver for å få en fin røyksmak på sausen. Sausen kan brukes både til å pensle kjøttet med under grilling, og som saus ved siden av maten.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 18.04.2024 18:29:24