Syltet rødløk

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Syltet rødløk smaker nydelig som tilbehør til kjøttretter, og er et must for den som vil lage et fristende og lekkert tilbehør til sommerens pølser.

Ingredienser

  • 2 stk rødløk i båter
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 112 dl vann
  • 1 dl sukker
  • 12 dl eplecidereddik
  • 12 ts salt
  • 14 ts hel pepper

Slik gjør du

1. Kok opp hvitløk, vann, sukker, eddik og salt i en kasserolle. Legg i rødløk når sukker og salt har løst seg opp. La det småkoke i 2 minutter.

2. Trekk kasserollen av platen og avkjøl.

Oppbevar gjerne syltet rødløk på glass med lokk.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.