Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Se, lukt, smak - er maten spiselig?

Mattrygghet og hygiene

Det er viktig å behandle maten riktig, både på grunn av holdbarhet og for å unngå sykdom.

Gode råd

  • Unngå smitte i butikken

    Unngå smitte i butikken

  • Hygiene ved matlaging

    Hygiene ved matlaging

Fryst rått kjøtt er også rått kjøtt. Husk god håndhygiene, også ved håndtering av frosne produkter.

Spis opp maten mens den fortsatt er god og trygg

  • Hold kjøleskapet rent!

    Hold kjøleskapet rent!

  • Riktig oppvarming og nedkjøling av mat

    Riktig oppvarming og nedkjøling av mat

  • Se, lukt, smak - slik bruker du sansene dine

    Se, lukt, smak - slik bruker du sansene dine

  • Hermetikk som er utgått på dato

    Hermetikk som er utgått på dato

Riktig og trygg oppbevaring

God hygiene