Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
MatPrat-appen

MatPrat-appen pensjoneres

Den populære MatPrat-appen så dagens lys i 2009 og var i flere år Norges mest brukte oppskrifts-app. Men nå er det slutt. I desember 2021 legges appen ned.

MatPrat-appen er bygget på gammel teknologi som ikke lenger kan oppdateres. Derfor har den heller ikke fått nye oppskrifter på flere år. Siden mange fortsatt bruker appen, har vi likevel holdt den i drift, men nå er det på tide å la den hvile. For hver oppdatering av operativsystemer og hver nye mobil som lanseres, blir den dessverre dårligere og dårligere.

Hvorfor lager dere ikke bare en ny, tenker du kanskje?

Hva vi ønsker og hva vi har mulighet til å prioritere, er ikke alltid det samme, og dessverre har vi ikke den muligheten nå. Men kanskje en vakker dag!

Samle favorittene dine på nettsiden

Noen brukere har samlet favoritter i appen, og disse blir borte når appen forsvinner. Det vi anbefaler alle å gjøre, er å bruke matprat.no i nettleseren og lage en profil på «Min MatPrat». Der kan du samle alle favorittene dine. De fleste oppskriftene i appen ligger på nettsiden, så det er bare å søke og flytte! Dessverre må dette gjøres manuelt av hver enkelt.

På «Min MatPrat» har du mange flere muligheter enn du hadde i appen! Du kan lage kokebøker/ mapper og fylle dem med både favorittoppskrifter fra MatPrat og dine egne oppskrifter, hvis du ønsker det. Du får også mulighet til å abonnere på nyhetsbrev på e-post og ukemenyer eller dagens rett på SMS, og du kan kommentere og stille spørsmål på oppskriftene på matprat.no. I november ble også en egen ukeplanlegger tilgjengelig, som sammen med handlelistefunksjonen gir deg mulighet til å planlegge uka, om du ønsker det.

Vi tar et nostalgisk farvel med favoritt-appen vår, takker for følget og håper å se våre trofaste app-brukere på matprat.no!

Appen er tidligere fjernet fra AppStore og Google Play, men har fått leve videre hos brukere som allerede har den på mobilen sin. I slutten av desember slettes den permanent!

Sist oppdatert: torsdag 28. oktober 2021

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB12 16.06.2024 23:06:40