Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Vi må tenke bærekraft

Har vi glemt hvor maten vår kommer fra? Slampoet Sofie Frost gir oss en tankevekker om bærekraft og norsk matproduksjon. For vi må tenke på fremtiden, og en jord som våre barnebarn kan leve av. Er det ikke det vi vil ha?

>> LES MER HER

  • Derfor er norsk kjøtt bærekraftig

    Derfor er norsk kjøtt bærekraftig

  • Seks grunner til å spise norsk

    Seks grunner til å spise norsk

  • Norsk selvforsyning og matsikkerhet – hvorfor er det så viktig?

    Norsk selvforsyning og matsikkerhet – hvorfor er det så viktig?

  • Norske drøvtyggere sikrer selvforsyning

    Norske drøvtyggere sikrer selvforsyning