Pannekakerøre

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Her har du selve grunnoppskriften på en knallgod pannekakerøre! I denne oppskriften er det beregnet to pannekaker per porsjon. 

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 3 dl hvetemel eller 50/50 siktet og sammalt hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 1 ss smør

Slik gjør du

  1. Bland mel og salt.
  2. Tilsett halvparten av melken. Visp sammen til en tykk og klumpfri røre.
  3. Tilsett resten av melken. Visp inn egg. La pannekakerøren svelle i ca. ½ time.
  4. Smelt margarin i en god og varm stekepanne. Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.
  5. Når pannekaken er stekt på begge sider, brettes den sammen og legges i et ildfast fat med lokk. Pannekakene holder da varmen, slik at alle kan spise sammen.

Server pannekakene med blåbærsyltetøy og bacon. 

Pannekakerøre

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.