1. Start med å lage peanøttsaus. Kok kokosmelk og curry paste i 10 minutter og tilsett sukker og tamarindsaus. Trekk kjelen til siden. Rør inn peanøttsmør og hakkede peanøtter og kok opp og la det småkoke i et par minutter. Avkjøl.
2. Del kyllingfiletene opp i passe store biter, krydre med salt og pepper. Stek dem på middels varme med litt olje, til de er gjennomstekt 3-4 minutter.
3. Kamskjellene stekes raskt i panne, 1-2 minutter. Dryss over litt salt og pepper.
4. Tre kyllingbitene og kamskjellene på en trepinne med agurkskiver og bladpersille.
Server spydene med peanøttsaus og noen båter med lime.
Vil du legge kylling- og kamskjellspydene på grillen kan det være en idé å steke kyllingbitene på forhånd og la kamskjellene være rå. Kamskjellene trenger bare et øyeblikk på grillen før de er ferdige, og da rekker kyllingkjøttet å bli passe varmt når spydet er klart til servering.