Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
GRILLSPYD MED SOPP

Grillspyd med sopp

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g frisk sjampinjong eller aromasopp
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 1,5 ss soyasaus eller tamari
  • 4 båter finhakket hvitløk
  • 2 ts finhakket frisk timian
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Marinert sopp er knallgodt tilbehør til grillmaten, enten det er kjøtt, fisk eller grønnsaker som ligger over varmen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g frisk sjampinjong eller aromasopp
  • 3 ss balsamicoeddik
  • 1,5 ss soyasaus eller tamari
  • 4 båter finhakket hvitløk
  • 2 ts finhakket frisk timian
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

  1. Legg grillspyd av tre i vann. Beregn 2 grillspyd per porsjon.
  2. Del store sopp i to og børst vekk eventuelle jordrester. Ha all soppen i en bolle.
  3. Rør sammen balsamicoeddik, soyasaus, finhakket hvitløk, timian og olivenolje. Gni soppen forsiktig inn med blandingen.
  4. Tre soppen på grillspyd og grill spydene i 3-4 minutter på hver side, til de har fått fin farge.
Varier smaken ved å bruke andre urter som for eksempel oregano eller rosmarin, eller dryss over litt chili.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 19.04.2024 10:22:29