Hjemmelaget pølse med thai curry

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønn curry paste, kokosmelk og frisk koriander sørger for gode asiatiske smaker på denne hjemmelagde pølsa! Dette er pølsa du med fordel kan ha på lur i fryseren gjennom hele grillsesongen. Topp den gjerne med syltet rødløk eller asiatisk syltede grønnsaker.

Ingredienser

1  porsjoner
  • 5 m fåretarm
  • 600 g kjøttdeig av svin
  • 200 g kyllingkjøttdeig
  • 200 g medisterfarse
  • 20 g salt
  • 1 glass grønn curry paste (á 110 g)
  • 60 g potetmel
  • 0,25 potte finhakket frisk koriander
  • 1 pk kokosmelk (á 250 g)

Slik gjør du

bar
bar
bar
bar

Server gjerne pølsene i myke pølsebrød, toppet med syltet rødløk eller asiatisk syltede grønnsaker. Følg linken og få mer inspo om tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.

bar