Hjemmelagede pølser med salvie og fennikel
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Lag dine egne pølser, så får du dem akkurat som du vil! Hjemmelagede pølser er ikke så vanskelig som det høres ut som, og det går fint an å lage farsen for hånd. Disse pølsene er krydret med salvie og fennikel, men her er det opp til deg hva de skal smake.
Ingredienser
porsjoner
-
5 m fåretarm -
500 g kjøttdeig av lam -
500 g kjøttdeig av svin -
150 g kvernet småflesk -
20 g salt -
50 g potetmel -
0,5 l melk -
0,5 stk. løk -
2 ts tørket salvie (eller 2 ss frisk hakket) -
1 ts grovknust fennikelfrø -
1 ts kvernet pepper
Slik gjør du
Server gjerne pølsene i hjemmelagede potetlomper, og topp dem med syltet rødløk eller en frisk salsa. Følg linken og få mer tips til tilbehør til pølsa, eller hva du kan lage til pølsefesten.